Leie bobil på New Zealand

Leie bobil på New Zealand hos Britz Campervans

Det er høysesong og sommer «down under», men det er fortsatt muligheter for å få gode priser i 2017 på leie av bobil på New Zealand hos Britz Campervans.

Leie bobil på New Zealand hos Britz Campervans

Leie bobil på New Zealand hos Britz Campervans

Britz Campervans New Zealand

Bobilutleieren Britz New Zealand har for tiden gode rabatter på leie av bobil hvis dere bestiller i god tid. Dere kan få opptil 25% rabatt. Les mer om tilbudet her. For andre rabatter på på leiebobil på New Zealand – les mer her.

Britz Campervans New Zealand har et stort utvalg av campingbiler og bobiler samt ulike personbiler som dekker de flestes behov.

Noen tips ved leie av bobil:

  1. Dagen du skal hente bobilen bør du ikke planlegge store utflukter. Bruk tiden hos utleier eller rett i nærheten for å bli kjent med bobilen og får å kunne få råd og veiledning (gjelder spesielt om det er første gangen du skal leie bobil).
  2. Husk internasjonalt førerkort hvis førerkortet ditt ikke har engelsk tekst..
  3. Pakk bagasjen din i bager og ikke i harde kofferter. Det er enklere å pakke myke bager enn harde kofferter i bobilen.
  4. Sørg for å tegne ekstra forsikringer, evt tegn «egenandel forsikring» eller sjekk om reiseforsikringen din dekker egenandeler ved leie av bobil i utlandet.
  5. Hent bobilen før du handler matvarer, -så vet du hva du har plass til!
  6. Ikke kjør for langt første dagen, det lønner seg å starte rolig etter en lang flytur hvor man gjerne er litt døgnvill.
  7. Sett bobilen på lading første natt, da er du sikker på at alt fungerer og du har strøm nok til minst 48 timer. Det anbefales at du lader første natt, deretter lader du annenhver dag.
  8. Planlegg reisen og kjøretid. Sørg for å ha pauser innimellom.
  9. Bestill campingplasser og ferieparker på forhånd (helst i god tid). De beste stedene blir tatt raskt i høysesongen.
  10. Spør bobilutleier om råd og tips. De kjenner som regel godt til lokale forhold om ting man bør vite og være oppmerksom på.

Mer om bobilutleie på New Zealand

Annonse:Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.