Bästa sommardäcken för 2018

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

De bästa sommardäcken för 2018

De bästa sommardäcken för 2018

Bästa sommardäcken för 2018

Mars månad står vid dörren, knackar och vill in; en tid som för många förknippas av brytningen mellan vinter och vår. Det är också sista månaden som det är lag på vinterdäck vid vinterväglag vilket gör att många bilägare hamnar i insikten av deras gamla sommardäck måste bytas ut.

Att vara ute i god tid för att inte bli stående med sina nuvarande vinterdäck eller de gamla slitna sommardäcken så är det en bra idé att vara ute i god tid. I södra Sverige byter de flesta från vinterdäck till sommardäck under mars och april månad. Behöver man då dessutom köpa nya däck bör man lägga den beställningen i god tid. Redan i slutet på mars kan tillgången på nya sommardäck vara sämre och resultera i onödigt lång väntetid.

För att vara redo inför den nya bilsäsongen har vi aggregerat tester av sommardäck för att kunna presentera de modeller som är absolut bäst inför säsongen 2018. Istället för att hänvisa till ett enskilt test har vi sammanfogat resultatet av flera tester för att skapa en mer komplett bild av vilka sommardäck som är de bästa.

Vikten av att hitta ett säkert däck som har låg bränsleförbrukning och hög komfort är väsentligt för alla som bryr sig om sin bil. Det är lika självklart att använda sig av bra sommardäck som det är att en fungerade airbag, bilbälte, bromsljus och hålla avståndet till andra fordon. Bränsleförbrukningen påverkar plånboken och miljön vilket förvånansvärt många glömmer bort. Det är alltså inte alls säkert att billiga däck är billigare eller bättre val i slutändan – de kan vara sämre på allt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.