The Futuria Luxury Bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Her er bobilen du neppe noen gang får se på en campingplass!
Tyske Futuria sikter seg inn mot en målgruppe som har mer enn nok penger og som vil ha skreddersøm – i tillegg til at de vil feriere på egenhånd og omgitt av gjennomført luksus.
Over ti meter
Der andre konkurrenter lager stadig større bobiler, går Futuria en litt annen vei med sin Sports & Spa. Ikke at den er liten – langt ifra. Med lengde på over ti meter er dette en liten koloss. Men dette er ikke bilen du inviterer venner og familie med på helgetur i.
Denne er i utganspunktet beregnet på to – som til gjengjeld har både god plass og skyhøy luksusfaktor rundt seg.

The Futuria

The Futuria

Det mest spektakulære er utvilsomt takterrassen med innebygget boblebad. Her har du din helt egne lille verden, godt skjermet fra omgivelsene. Futuria har også bygd inn et state of the art-lydanlegg. Ikke dumt når du skal invitere til party på taket. Og får du lyst til å kjøre rundt i noe mindre når du har parkert bobilen, er det bare å rygge ut sportsbilen fra den innebygde garasjen
.
Futuria tilbyr stor grad av skreddersøm. Disse kundene vet som regel hva de har (eller de har interiørarkiteter som vet hva de vil ha). Derfor blir innredningen gjerne svært individuell. Her er det materialvalg på øverste hylle i hele bilen.
Her er også et kraftig lydanlegg som du må ha til alle festene med de rike vennene dine, og til og med røykmaskin og bakgrunnsbelysning.
index_10
Særlig kjøkkenet er spektakulært – her er det ingen problemer å slenge sammen gourmetmiddager som kan inntas enten i spiseavdelingen eller i den eksklusive salongen som har hentet inspirasjon fra luksusyachter.
Hjemme i Tyskland startet prisen på 657 000 euro, eller i overkant av fem millioner kroner. Skal du ha den på norske skilter, må du nok plusse på noen millioner på den prisen.
Løp og kjøp!!!!
index_15index_16
Kilde : tv2.no/underholdning/broom/bobil/
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.