Bobilferie med barn i Tyskland

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gøy med barn på bobilferie i Tyskland!

Det finnes neppe et land med så mange varierte tilbudt tilpasset barn som Tyskland. Her får du noen spennende tips til årets bobilferie for minnerike opplevelser med hele familien.

Bobilferie i Tyskland med barn

Bobilferie i Tyskland med barn

 

Tretoppstien «Naturtrolldom» på Rügen, Tysklands største øy i delstaten Mecklenburg-Vorpommern.

Her foregår det magiske ting: Vannet beveger seg oppover i treet for å nå bladene, fugler forlater bakken og flyr i lufta, kvaen befinner seg plutselig i havet og blir til rav.

På denne spennende opplevelsesturen går naturtrollmenn langs tretoppstien med en guide og løser mange gåter ved hjelp av guidens tryllekoffert.

Store og små oppdagere opplever spennende og forbausende fenomener, utfører små eksperimenter og finner nøkkelen til å forstå den fantastiske naturen. Mer info finnes her.

Spenning, spektakkel, Berg- og dalbane – fornøyelsesparker

Om du vil ha spennende feriedager eller bare en liten pause fra hverdagen: Over 100 fornøyelses- og temaparker er spredt over hele landet, og er blant de mest populære reisemålene for familier med barn.

Hver park er unik, alle har sine fantastiske attraksjoner og er en reise verdt. Nye attraksjoner sørger alltid for at spenningen forblir på topp. Da er det bare å lure på hvem tør å ta turen med berg- og dalbane?

Selv om været kanskje ikke er som ønsket en dag, så er det alltid noe spennende å finne på i Ferielandet Tyskland.

Neste tips er en uforglemmelig opplevelse for barn fra 4 år.

Leie bobil i Tyskland? Søk her: 

Inndoor, Skydiving Center i Bottrop: Drømmen om å kunne fly kan virkeliggjøres!

Velkommen til verdens mest moderne vindtunnel, med maksimal ytelse, i delstaten Nordrhein-Westfalen. Body-Flying i Skydiving-tunnelen er absolutt gøy for alle!

Etter en profesjonell opplæring og under oppsyn av en trener er du klar for å oppleve en blanding av følelser, moro og adrenalin i trygge omgivelser. Du flyr!

Det eneste du må ha med er komfortable klær og gymsko med lys såle. Alt annet utstyr lånes ut (hjelm, flydress, ørepropper og briller). Etter fly-opplevelsen får du et diplom som minne, og de som vil får også kjøpt en DVD av flyturen sin.

Dyreparker og zoologiske hager

Tysklands dyreparker og zoologiske hager har hvert år over 40 millioner besøkende. Det er ikke underlig, for der får du se dyr fra alle verdenshjørner uten at du trenger å reise så langt.

Hvordan sover egentlig sjiraffer? Er vaskebjørner alltid rene? Hvorfor har pingviner vinger, og hva gjør flodhestene egentlig under vannet? Dyreparker gir svar!

Til og med farlige dyr kan oppleves uten frykt. Muligheten til å fôre og klappe noen dyr utgjør også litt av den magiske tiltrekningen på barna. Barn elsker rett og slett dyreparker!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.