Bobilplasser og bobilparkeringer i Frankrike

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkeringer og bobilplasser i Frankrike

Lenker til over 700 bobilparkeringer og bobilplasser i Franrike. «Aires« er områder hvor bobiler kan parkere gratis eller nesten gratis om natten.

Bobilplasser og bobilparkeringer i Frankrike

Bobilplasser og bobilparkeringer i Frankrike

«Aires» er spesielle områder avsatt for kun bobiler og campingbiler. Ingen andre kjøretøy har lov til å bruke disse områdene. Den fulle tittelen er Aire de service / Stationment pour-camping bil. Lokalitetene blir vanligvis skiltet med enten et skriftlig tegn eller en logo av en hvit campingbil på en blå bakgrunn, men disse kan variere på grunn av veiarbeid ved motorveiene. Man bør være oppmerksom på at det brukes en del provisoriske skilt.

Som nevnt er disse områdene vanligvis gratis eller svært billige å stoppe på. Det er ofte en restaurant på området og der er mulig å fylle på vann og deponere avfall. Bobilparkeringene – «Aires» må ikke forveksles med «multippel motorvei Aires» som er mye brukt av lastebiler og som også blir besøkt av mange innbruddstyver.

Noen stoppesteder kan også tilby strøm mot ekstra betaling. Noen steder betaler man med kontant, kredittkort eller man kjøper poletter. Det er da opplyst hvor man kan kjøpe poletter og det er ofte et sted hvor man også kan handle andre lokale varer, noe som er endel av ideen med å anlegge stoppesteder for bobiler.

Link til Google maps  kart over 700 bobilparkeringer i Frankrike og flere andre land.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.