Lei Bobil i utlandet, Spar tusenlapper

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Spar tusenlapper på Bobil-leie

Lei Bobil i utlandet

De fleste av oss har begrenset tid på sommerferien og med mange flotte reisemål i Europa er det ikke alltid så lett å få tiden til å strekke til. Når vi også må  bruke 2 til 3 dager med kjøring til det land vi vil feriere med bobilen i, går fort mye av ferien til unødig kjøring. Hvis mann regner med prisen av ferjebilletter og diesel pluss tiden vi bruker kommer vi raskt opp i et ganske store beløp bare for å komme fram til feriestedet.[slideshow id=3] Å leie bobil i utlandet er et fornuftig og ofte rimeligere alternativ for å få mest mulig ut av ferien.
Å leie bobil i Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Kroatia, Hellas og mange andre land kan gi en besparelse på mange tusen kroner i forhold til å leie bobil i Norge, også når vi tar med prisen av flybillett i regnestykket. Å leie bobil i Tyskland for 14 dager costa ca. kr 10000,- til 14000,-,  den samme bobil i Norge koster ca. kr 23000,- til 28000,-. I USA kr 7000,-  til 12000,-Lei Bobil i utlandet, Spar tusenlapper
 
Island er et av få unntak når det gjelder leie av bobil. Med få bobiler og stor etterspørsel om sommeren er prisene ganske høye her om sommeren. Det er best å være veldig tidlig ute om du ønsker å leie bobil på Island. Den gode nyheten er at det er mer eller mindre bare en hovedvei så det er vanskelig å kjøre feil på Island.
Å reise med bobil på ferger fra Norge til kontinentet er dyrt. Hvorfor ikke kjøpe en billig flybillett sydover, leie bobilen der og ta flyet hjem igjen etter noen flotte uker på sydeuropeiske veier. På den måten sparer du både penger og tid i norske fergekøer. Det å leie en bobil er enkelt. Utleiebilene er som regel utstyrt med alt man trenger. Det er bare å flytte rett inn. Det eneste du trenger å ha med deg er klær.
Bobilleie Info
* Bestillinger er bare forpliktende etter bekreftelse fra utleieren
* De fleste bobiler for utleie er beregnet på 2 til 6 personer.
* Man kan kjøre de fleste bobiler på ordinært førerkort klasse B.
* Mange utleiere krever 25 års minimumsalder på føreren.
* Drivstofforbruk: Ca 1-1,5 liter pr. mil – som oftest diesel. Campingdelens utstyr drives av strøm (220V/12V) og gass.
* De fleste bobiler er utstyrt med dusj/toalett, kjøkken med kjøl/frys, utstyr for 2 til 6 personer, har varmt/kaldt ferskvann, sentralvarme, ventilasjonsanlegg, TV/Radio, utvendig markise og sykkelstativ.
* Røyke- og pelsdyrforbud er vanlig ved utleie.
* Mange bobiler kan hentes på den flyplassen du lander på.
* De fleste bobilutleier opererer med forsikringer og ubegrenset kjørelengde inkludert
* Ekstrautstyr som sengesett, barnesete, utemøbler, sykkel, GPS
Har du egen bobil i Norge? Hvorfor ikke leie den ut hjemme for å dekke utgiftene med leie i utlandet? Gratis annonseringsside for bobilutleie. Klikk Her
Søk og bestill bobilferien i utlandet på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige.
Husk! Etterspørselen etter bobil er stor om sommeren, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt.
bobil ferie spania

Leie Bobil i Australia

Leie Bobil i Belgia

Leie Bobil i Canada

Leie Bobil i Danmark

Leie Bobil i Europa

Leie Bobil i England

Leie Bobil i Finland

Leie Bobil i Frankrike

Leie Bobil i Hellas

Leie Bobil i Irland

Leie Bobil i Island

Leie Bobil i Italia 

Leie Bobil i Luxembourg

Leie Bobil i Nederland

Leie Bobil i New Zealand

Leie Bobil i Portugal

Leie Bobil i Skottland

Leie Bobil i Spania

Leie Bobil i Sveits

Leie Bobil i Sverige

Leie Bobil i Tyskland

Leie Bobil i USA

Leie Bobil i Østerriket

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.