På tide å kjøpe bobil?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

På tide å kjøpe bobil? Råd og vink til nybegynnere i bobilverden.

Du er kanskje en av de som har tenkt på tanken i mange år og har nå bestemt deg for å gjøre noe med saken, du skal kjøpe din første bobil. Men når man står der med sin nye flotte bobil, hva da? Denne artikkelen prøver å gi deg svar på dette og hva man kan forvente seg av bobillivet.

På tide å kjøpe bobil? Råd og vink til nybegynnere i bobilverden.

På tide å kjøpe bobil? Råd og vink til nybegynnere i bobilverden.

Men la oss begynne i riktig ende, hva gjør man med sin gamle nummer to bil som stort sett brukes om sommeren og nå blir overflødig?
Ofte får den ta opp plassen i innkjørselen i en lang periode, men vi foreslår heller å øke feriekontoen ved å selge den. Kjøp av brukt bobil.
Tenk deg at feriekontoen er fylt opp med friske penger fra bilsalg, da er det på tide å planlegge bobilferien. Om vi begynner med steder man kan besøke, så finnes det uendelig med muligheter i en bobil. Man kan besøke hele verden. Tar man seg ikke råd til å kjøpe ny eller brukt bobil, er det gode muligheter for å leie en bobil på Bobilportalen.no, der finnes det flere hundre bobiler i Norge som leies ut av både private og firmaer. På Bobilreiser.net finnes det en søkemotor som søker opp utleie bobiler i nesten hele verden, her får du dessuten meget god kundeservice.
Uansett hvor man kjører så er det enkelte ting som alltid er nyttig å vite . På Campingbil.net finnes det mange råd og vink for deg som skal på bobilferie. For eksempel er det mange som ikke bestiller camping eller bobilparkering i riktig tid. Dette er faktisk en stor feil som mange gjør, muligheten for å få en god oppstillingsplass på en camping er begrenset.
Man må huske på at mange campinger har gjester som kommer tilbake år etter år, disse har sin favorittplass som de booker hvert eneste år. Pass på å bestill de beste oppstillingsplassene i god tid.
En annen feil ganske mange gjør når de velger camping er å velge den første og beste campingplassen de finner. I denne artikkelen argumenterer vi for å gjøre grundig undersøkelse før bobilferien starter. For eksempel vil enkelte campinger passe bedre for familier med små barn enn andre.
En viktig detalj det er fint å vite om mange campingplasser i utlandet, spesielt Sverige og Danmark, er om disse er medlem i organisasjonen SCR som krever at man har campingkortet. Campingkortet koster ca 150 kroner i året og inneholder blant annet en ulykkesforsikring og enkelte andre fordeler. Vil du lese mer eller bestille campingkortet så kan du bestille det via Camping.se
Til slutt vil jeg råde de som skal ut på sin første bobilferie å våge å ta turen utenfor vanlige hovedveier og turistplassser. Det finnes mange flotte steder man kan oppdage og besøke. Vi hos Bobilportal ønsker at alle våre lesere skal få muligheten til å oppdage inspirerende steder.
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.