Bybobil med 5 sitteplasser

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bybobil med sitteplasser for 5 personer.

Bybobil. Drømmer du om en bybobil utstyrt for ferien og dine daglige gjøremål? Til en fornuftig pris? Og har plass til hele familien på 5 personer?

Bybobil for 5 personer

Bybobil for 5 personer

Bybobil

Bybobil eller også kalt van bobil, kompakt bobil er i vinden som aldri før. Særlig godt likt hos større familier har bybobilene med 5 sitteplasser blitt.

Serien Dreamer Family Select fra Rapido gruppen har slått godt ann her i Norge, Dreamer Family Select har 5 sitteplasser og helt opptil 6 soveplasser (køyseng bak, senkbar seng fremme og sittegruppen kan gjøres om til soveplass for 2, litt utfordrende var det å lage til soveplassen i sittegruppen, men med litt instruksjoner går det greit.)

Bybobil med 5 sitteplasser

Bybobil med 5 sitteplasser

Bobilen har stort kjøleskap på hele 160 liter, fryseboks, smart lite kjøkken med 2 gassbluss og vask,

God bagasjeplass og mange smarte løsninger. Det aller meste av møblemang i bobilen lages i Frankrike. Med andre ord bobilen er meget anvendelig.

Bobil med smarte løsninger

Bobil med smarte løsninger

Stolene fremme kan dreies helt rundt og i sittegruppen finnes det et roterbart bord som kan senkes og heves til ønsket høyde, på bobilens høyre side er det funnet plass til den femte sitteplassen, under kjøring setter man på et behagelig mobilt sete som sitter mot kjøreretningen. Når man har parkert kan samme plass brukes til en sittebenk.

Videre er denne modellen utstyrt med Fiat motor, 150 HK, automatgir, Truma luftvarme, toalett, dusj, pluss utvendig dusj som kobles til helt bak i bobilen. Pris er ca 780 000 kr.

Lett adgang og god bagasjeplass

Lett adgang og god bagasjeplass

Rapido

Franske Rapido er en av de største bobilprodusentene i hele verden. Rapido ble grunnlagt i 1961 og begynte med produksjon av campingvogner. Siden 1983 har Rapido bygget bobiler. Siden år 2000 har Rapido kjøpt opp blant annet merker som Itinéo, Esterel, Fleurette, Campérêve og Dreamer.

Les mer om Dreamer her

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.