Hyra Husbil Reykjavik flygplats Island

Hyra Husbil Reykjavik flygplats Island

Husbilsuthyrning Reykjavik och Reykjavik internationella flygplats Island

Hyra Husbil Reykjavik flygplats

Hyra Husbil Reykjavik flygplats

Hyra Husbil Reykjavik flygplats. Reykjaviks flygplats heter Keflavik och har flygplatskoden KEF.  Jämför nationella och internationella husbiluthyrning leverantörer i Reykjavik Island och hitta det billigaste priset. Med över 250.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem

Sök Hyra Husbilar i Reykjavik flygplats och Reykjavik här! Snabbt, smidigt & enkelt.

Bestill fly, hotell og leiebil med Expedia:

Keflavíks internationella flygplats (IATA: KEF, ICAO: BIKF)  är Islands största flygplats. Den ligger nära orten Keflavik, omkring 50 km väster om huvudstaden Reykjavik. Flygplatsen har Islands enda landningsbanor för stora flygplan för längre avstånd. Nästan alla utrikesresor till eller från Island går via flygplatsen. Antal passagerare var 4 858 683 stycken (2015). Det finns också en flygplats inne i själva Reykjavik, främst avsedd för inrikestrafik.

Ett utmärkt sätt att lära känna Island är att köra husbil på Island. Vi samarbetar med bra husbil uthyrningar på Island och hjälper er gärna att boka er hyrbilsresa. Hyr husbilar kan hämtas direkt på flygplatsen vid ankomst eller i större städer på Island. Husbilarna finns i flera storlekar och kategorier.  En husbil semester på Island är precis vad du behöver för att stressa ner. På Island hittar du en omväxlande, dramatisk och orörd natur med glaciärer, varma källor och mäktiga vattenfall, som gör resan till en unik upplevelse med minnen för livet.

Huvudstaden Reykjavik bubblar av energi och här finns en rik och spännande mix av bra restauranger, shopping och kulturevenemang. Dessutom är nöjeslivet är omtalat – natten verkar aldrig ta slut i Reykjavik och det finns otaliga alternativ för nöjessugna besökare.

Vägnätet
Vägnätet på Island är väl planerat och i bra skick. Ringvägen runt Island (Riksväg 1) är 1350 km lång och sträcker sig runt hela Island längs med kusterna. Detta blir en vacker rundresa för dig med husbil och tar omkring 5- 9 dagar att köra. Längden beror på hur ofta ni stannar och hur mycket ni vill uppleva längs med vägen. På Island är det förbjudet att köra utanför vägbanan.

 

Husbilsuthyrning Akureyri | Husbilsuthyrning  Egilsstaðir | Husbilsuthyrning Keflavík | Husbilsuthyrning Keflavík Airport | Husbilsuthyrning Reykjavik Airport | Husbilsuthyrning Reykjavik | Husbilsuthyrning  Island

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.