Tre campingförslag i Tjeckien

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Tre olika campingförslag i Tjeckien

Runtom i landet finns ett flertal campinganläggningar med alla klassiska faciliteter både för er som reser med husbil. Campingarna öppnar generellt i april, vissa inte förrän i maj och de flesta håller öppet till någon gång i oktober.

Tre campingförslag i Tjeckien

Tre campingförslag i Tjeckien

Tre olika campingförslag

Camping Lipno Modrin är en idealisk plats att tillbringa en trevlig semester vid Lipno sjön. Lägret ligger 1 km från staden Lipno nad Vltavou och har i flera år rankats som en av de mest populära och mest belagda campingplatserna i Lipno-regionen.

På pittoreska Klastersky Mlyn får du ett trivsamt välkomnande av den holländska familjen som driver campingen sedan 2007. Campingplatsen är helrenoverad och är öppen året om, vilket gör det till en idealisk plats för att utforska en av de mest vackra regionerna i landet nämligen det attraktiva bergsområdet Sumava.

Camping Klanovice är en ny campingplats som är välunderhållen med moderna faciliteter inklusive 2 stora pooler. Campingen är belägen intill Prags största skog och här finner du lugn och ro, med endast 30 minuter till en av Europas mest berömda städer. Bra och billig kollektivtrafik från ingången av campingen in till Gamla stadens torg. Ett perfekt ställe för att upptäcka magin i Prag & Böhmen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.