Bobilferie i Danmark, 10 fantastiske steder å besøke.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

10 fantastiske steder å besøke på din bobilferie i Danmark

Bobilferie Danmark

Til tross for at det er folkerike områder er Danmark et mylder av øyer og ren luft og det er et svært vennlig og trygt område å besøke for alle som er på tur med bobil.
Her er ti av de beste stedene å besøke :
Legoland. Opplev barndommen på ny i Danmarks mest populære temapark. Parken i Billund har over 40 karuseller og attraksjoner som er bygget av Lego. Det er svært detaljerte rekonstruksjoner av strukturer fra hele verden, samt piratland, eventyrkongeriker og en rekonstruksjon av Københavns havn; som inkluderer elektroniske tog, kraner, kjøretøy og skip.
Grenen. Inspirasjonen bak mange av Danmarks malere på grunn lyset. Har også nydelige strender.
Grenen nord for Skagen er spissen av Skagens Odde, som er Danmarks nordligste punkt.
Læsø. En av Danmarks mest avsidesliggende øye. Dette et veldig bra sted hvis du elsker å være uforstyrret på sanddynene. Se også etter de tradisjonelle våningshusene med pittoreske tak laget av tang.
Møn. Stedet for gamle vikinggravplasser og imponerende hvite klipper, 128 meter høye. Møn er ei øy like sør for Sjælland.
Det danske Lake District. Besøk området mellom Silkeborg og Skanderborg for å oppleve noe av landets mest praktfulle natur.
København. Danmarks hovedstad og største by er stedet med mange attraksjoner du kan besøke.Selve byen er en pulserende storby med attraksjoner i verdensklasse og mye gammel historie.
Den lille havfruen. København er også stedet for Danmarks mest berømte kulturelle symbol, den lille havfrue. Historien er skrevet av landets mest kjente poet, Hans Christian Andersen og den forteller om en prinsesse som redder en prins fra havet og blir forelsket, Bronsestatuen  sitter ved vannkanten.
Tivoli. Blant de berømte hagene i Europa er Tivoli like vakker som den italienske versjonen. Det er ikke bare en hage men den har også pariserhjul og en berg og dalbane.Hagen er også vert for utendørs konserter og teaterforestillinger, samt at den har et flott marked ved juletider.
Århus. Byen Århus på Jylland halvøya, er Danmarks nest største by. Det er en vakker og historisk by, og har et friluftsmuseum som viser hvordan byen var på 1800-tallet.
Kronborg slott. Med utsikt over vannet mot Sverige, var borgen ved Helsingør en av de viktigste historiske bygningene i Europa mellom det 16. og 18. århundre. Den er berømt for sin renessansestil og er også kjent for å være inspirasjonen for Shakespeares «Hamlet» som var prins av Danmark.
Odense. Danmarks tredje største by på øya Fyn. Byen ble kjent for besøkende som hjembyen til Hans Christian Andersen som ble født her, det er også hjem til en annen av Danmarks godt bevart Renessanseslott, Egeskov slott.
Danmark har flotte campingplasser over hele landet hvor du kan bo godt i din bobil. Det er også mange rasteplasser som er tilrettelagt for en overnatting i bobil på veien.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.