Campingbil.net

Bürstner Nyheter 2015 Bürstner Nexxo time

Bobil Nyheter

Den tyske produsenten jobber hardt for å bekrefte sin posisjon som den ledende produsenten på delintegrerte bobiler foran 2015-sesongen.
Bürstner Nyheter 2015 Bürstner Nexxo time
Bürstner Nexxo time
Ferske nyheter når det gjelder delintegrerte: Nexxo time. Bobilen er den nyeste utviklingen fra Bürstner og oppfyller allerede fra begynnelsen alle ønsker og behov når det gjelder «grenseløs velvære»
Du kan velge blant seks bobil modeller – alle med en maksimal lengde på under 7 m. Som standard leveres hver enkelt med klare fordeler når det gjelder funksjonalitet, design og pris.

Bürstner sparer heller ikke på kruttet når det gjelder utstyrslisten; denne bobilen er fullspekket med utstyr som elektrisk blackout-system for å beskytte mot solen og dempe innsyn, alu-felger, LED kjørelys, cruisekontroll, pilotstoler og skinn-ratt for å nevne noe.
Bürstner tilbyr nå også skreddersydde laken som passer 100 prosent til de ulike sengene. Er du blant de som får skjønnhetssøvnen ødelagt av skrukker på lakenet – så kan dette være redningen!
Alle modellene til Fifityfive, Viseo og Grand Panorama har fått nye bredere dører på 70cm. Dørene har dobbel gummiering. Vårt inntrykk er at opplevelsen av bredere dører i praksis er overraskende stor – da hele bilen oppleves som romsligere.
Toppmodell –  Bürstner Panorama i 920 G.Det er ingen store forandringer på modellen i 2014, men Bürstner fremhever uansett det skreddersydde lydanlegget som er utvilket i samarbeid med spesialist-firmaet Visatone. Grand Panorama også har fått ny dør på 70cm.

Bürstner Ixeo time it 726 G autocamper – 2015 model video


Annonse:
Exit mobile version