Husbil semester Storbritannien

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Husbil semester England – Husbilsresa i England

Hyra Husbil Storbritannien

England upptäcker man bäst med husbil och kör runt i landet, här finns massor att upptäcka på egen hand.

Flyg lågpris till Storbritannien och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka England. Husbilen ger den fantastiska friheten att själv kunna välja tid, rutt och övernattningsplats.husbil semester England

Storbritannien  är ett populärt resmål som erbjuder många spännande upplevelser och erbjudanden, om du vill ha en familjesemester, romantisk resa eller en trevlig husbilsemester med dina vänner. Här finns häpnadsväckande shopping, bra restauranger, stora kulturella sevärdheter, intressanta museer och mycket, mycket mer. Att hyra husbil i England  gör att du lätt kan ta dig runt och uppleva Storbritannien från ett nära perspektiv.

Husbil totalvikt under 3,5 t

Körkort Storbritannien:  Du kan använda ditt svenska körkort i upp till 12 månader i England. För att hyra en husbil med en tjänstevikt under 3,5 ton krävs B-körkort och att föraren har fyllt 25 år. Föraren får inte heller vara äldre än 70 år.

Hastighetsgränser England: Om skyltarna inte visar något annat är hastighetsbegränsningen i tätbebyggda områden 30 miles i timmen (48 km/tim), på vanliga landsvägar 60 miles i timmen (97 km/tim) och på motorvägar och större flerfiliga vägar 70 miles i timmen (113 km/tim).
Vägnätet
Storbritannien har vänstertrafik. Avstånden anges i miles. ( 1 mile = 1 609 m. )
Hög standard på motorvägar och motorleder. Däremot är landsvägar (A-roads) och mindre vägar (B-roads) ofta smala, kurviga och utan vägren. Många vägar kantas av snår och tät växtlighet. Räkna alltid med längre körtider än du tror.

Fricamping
Fricamping är tillåten om markägaren lämnat tillstånd. Tillstånd krävs både på privat och allmän mark. Det är inte tillåtet att campa i områden som förvaltas av National Trust. Övernattning i husbil parkerad på väg, gata eller p-plats är oftast inte tillåten, men förekommer ändå. Fråga på turistbyrå eller polisstation vad som gäller lokalt. Kolla på www.wildcamping.co.uk, där kommer det nya platser hela tiden.wild-camping-scotlandDet finns två ungefär lika stora klubbar för husbilar i England. Den ena når du på www.campingandcaravaningclub.co.uk. I den kan utlänningar lösa tre månaders medlemskap för tio pund. Den andra klubben: www.caravanclub.co.uk.
Båda klubbarna har många campingplatser i egen regi. Dessutom erbjuder de något som kallas Certified Locations. Som medlem kan man stanna och sova över på bondgårdar, vid pubar eller hemma i folks trädgårdar. På alla ställen erbjuds vatten och toatömning. Priserna startar på 4,0 pund per natt. Wild camping England

Linker:

AA, Classic Route Planner. Knappa in var du vill starta och sluta din bilfärd och du får exakt vägbeskrivning plus tips på B&B och annat boende.

Visit Britain tipsar också om boende.

Visit Britain har massor av praktiskt om att resa i Storbritannien.

Tidningen Telegraph och AA listar Storbritanniens vackraste bilturer. Några av dessa går till södra England.

Visit Britain (SE)


Yahoo Weather (EN)

Sök Husbilar i England här! Billigt, smidigt och fördelaktigt. 

hyra husbilar

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.