3000 bobileiere har kjøpt Bobilboka

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

3000 bobileiere har kjøpt Bobilboka

Bobilboka er blitt en betydelig suksess blant norske bobilister, fastslår forfatterne og utgiverne Alf B. Godager og Tor Henriksen. Hittil har de to solgt 3200 eksemplarer av boka.

Det betyr at nær hver tiende norske bobilist kjører rundt med Bobilboka i bilen. Og salget øker: – I januar og februar i år har vi solgt dobbelt så mange bøker som i tilsvarende periode i 2013, fastslår Henriksen.
Bestill Bobilboka

Bestill Bobilboka

Jeg ser ikke bort fra at det har sammenheng med at listene med overnattingsparkeringer og lovlige tømmesteder har hatt så kraftig vekst. Nå er de på henholdsvis 550 og 560 steder. Det er mer enn det dobbelte av et vi hadde da første opplag ble sluppet på vårparten 2012, sier Godager.
Listene oppdateres jevnlig på den lukkede del av nettsiden www.bobilboka.no som bare kjøperne får adgang til. Dermed slipper kundene å vente på neste opplag og må ikke kjøpe boka en gang til for å holde seg a jour. – Leserne har en stor del av æren for at listene stadig blir fyldigere og bedre. Deres tilbakemeldinger medfører en hyggelig og konstant forbedring, fastslår Henriksen.
Bestill Bobilboka hos www.bobilbutikken.net her!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.