Bobilboka med nytt opplag

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilboka er utvidet og enda bedre

Bobil Bøker & Litteratur

Bobilboka er ute med en ny, utvidet og om mulig enda bedre utgave. Sidetallet har steget med 40 til 200 i alt. Antall bobilparkeringer i Norge har øket til 514 og antall lovlige tømmesteder til 438.

Listene her på nettsiden oppdateres fortsatt hver gang nye steder kommer til. For øyeblikket viser de derfor 517 parkeringer og 437 tømmesteder. Jevnlige oppdateringer fra leserne hjelper til å gjøre listene til de beste og mest omfattede i Norge.
Boka selges hos bobilbutikken.net og hos mer enn 40 forhandlere.
Bobilboka
Bobilboka med nytt opplag.
For den erfarne bobilist er Bobilboka et oppslagsverk. For nybegynneren en lærebok i alle utfordringer og muligheter som bobillivet gir. For dem begge en inspirasjon til nye reiser, ja, om du vil, ekspedisjoner i inn- og utland. Og for dem som vurderer bobil for første gang, gir boka hjelp til å handle en bobil som treffer familiens behov.
Ved siden av alt det tekniske stoffet som vann, gass, elektrisitet, kjøleskap, dekk, oppvarming, varmeveksel, vinteropplag og mulige forbedringer av bilen, osv. osv., finner leseren inspirerende og informative reisereportasjer og tips om GPS-bruk og nettsteder med bobilparkeringer og tømmesteder i hele Europa. Og en nøye innføring av hva som skal til for at vinterbruk av bobilen blir vellykket. Ta en titt på innholdslista.
Noe mange har problemer med å finne ut av, er hvilke krav de skal stille til nye dekk For vanlige varebildekk holder ikke. Og alle dekkforhandlere er ikke like oppdaterte om campingdekk. Du kan treffe på dem som forteller at vanlige dekk holder i massevis.
Blant nyhetene er reportasjer fra en tur rundt Østersjøen og i en tur til et vinterlig Storbritannia. Viste du at bobilen må importeres til Russland før innreise og eksporteres igjen før utreise?
Mange lesere har stor glede av omtalen om alt man må huske på når man for første gang forbereder et langvarig vinteropphold i Syden i land som Spania, Italia, Portugal og i Nord-Afrika.
Den ene forfatteren møtte uventede problemer da han punkterte på en motorveg i Østerrike 1. mai da det meste var stengt. For bilen var ikke utstyrt med reservehjul. Og i Kiel ville fergen gå etter ruta, uten å vente. Noen ganger svarer det seg ikke å kjøpe billigste billett. Ville dette bli en av dem?
Lesernes tilbakemeldinger gleder oss forfattere. Positive kommentarer dukker jevnlig opp i epostene fra kjøpere, mange nybegynnere takker for den hjelpa boka gir dem. På caravanmessa takket mange oss i hånda. Også fra erfarne brukere som trodde de kunne det meste, har vi fått tibakemelding om her var det noe å lære…
Vi beskriver nøye fordeler og ulemper med de ulike typene bobiler, men gir oss ikke inn på å vurdere merkene/fabrikatene mot hverandre.
Bobilboka kan du bestille her!
Kilde: Bobilboka.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.