Telt til vinterlagring av bobiler

Bobil telt til vinterlagringen av bobil, båt og husvogner

Kjøpe telt til vinterlagring av bobilen? Dette kan være et alternativ til vinterlagring av bobil i lagerhaller og kan være billigere over tid.

Bobiltelt for vinterlagring av bobiler

Bobiltelt for vinterlagring av bobiler

Teltene som brukes til lager for bobiler skal i følge leverandøren tåle hardt vær og kunne stå i mot både storm og orkan.

Vi har fått informasjon fra Partytelt-utleie i Skien dette er et familieselskap i Skien som ble etablert i 2009. Selskapet leverer partytelt og tilbehør for de fleste typer arrangement.

Vinterlagring av bobiler - Teltene er av galvanisert stål

Vinterlagring av bobiler – Teltene er av galvanisert stål

Teltene er av galvanisert stål, har høy 360mm mønehøyde og er beregnet for langsiktig vinterlagring og helårslagring. Rørene er av galvanisert stål. Dukene er av PVC kvalitet, teltene tåler en høst storm uten problemer, de er vanntette, svært holdbare og merket godkjent i USA (Capi 84 § 5). Bruksanvisning følger med teltene og er meget enkle å montere. Reservedeler er enkelt å få tak i til en rimelig pris.

Prisen på bobiltelt er kr 15390 inkludert mva for Bobil & Båt telt 620 g/m² PVC 3,3×8,4 m hos Partytelt-utleie.no. Bobilteltet transporteres med Schenker som leverer teltene og utstyr i hele Norge.

Vinterlager for bobil i telt

Vinterlager for bobil i telt

Nettsted: Garasje-bobiltelt.no

Annonse:Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.