Hydrauliske støtteben til Bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil søtteben


Når man beveger seg inne i bilen og ikke bruker støtteben gynger bilen på fjærene slik at man får en «båtfølelse». Sveiver man ned støttebeina så står den like rolig som et hus og det er greit å slippe den småristinga som oppstår når bilen bare står på fjærene.  Støttebein får bobilen til å stå beint og hindre bevegelse.

En del bobiler leveres med støtteben men de kan også kjøpes som ekstrautstyr. Det finnes flere valgmuligheter for støtteben, som kan gjøre bobilen solid og stødig.  Mekaniske støttebena gir en markant stabilitetsforbedring og de sveives meget enkelt opp og ned. Bobilen står stødig uansett om underlaget er grus, gress eller asfalt. Det er mulig å skaffe en stødig bobil svært billig. Pris ca. 4000 – 10000 kr ferdig montert.

Hydrauliske støtteben brukes for utjevning og stabilitet og det blir helt stødig, og ikke minst helt i vater.

HPC Hydralics

Innovativt
Ingen har så innvovative systemer som HPC Hydraulics. Systemet styres fra en moderne touchskjerm med alle muligheter.

APP-styring
Kan styres fra en smarttelefon (iOS eller Android). Da kan du ha full kontroll på nivelleringen uansett hvor du er rundt bilen.

Lettvekter
Bygget av aluminium og med fokus på vekt, så veier HPC Hydraulics bare 45kg inkludert olje. Dette er markedsledende!

Selvluftende
Systemet lufter seg selv slik at du slipper å bli stående fordi systemet må luftes. HPC Hydraulics gjør det enklere og tryggere å være på bobiltur!

Prise HPC Hydraulics ferdig montert ca. 50000 -70000 kr.

Kilde : HPC Hydraulics.

Støtteben Bobil

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.