Anmeldelse Chery A5

Anmeldelse Chery A5

Bilselskapet Chery er en bilprodusen fra Kina. Selskapet er statseid av Kina og ble stiftet i 1997. De produserer et bredt utvalg av biler, inkludert personbiler, små varebiler og SUV. En av selskapets modeller er Chery A5. Den kinesiske bedriften har produsert kompaktbilen fra 2006 og frem til nå. Bilen har solgt godt, og eksporteres for salg i andre land. Bilen er en personbil med plass til fire passasjer, og er kjent for sitt effektive drivstofforbruk. Dette gjør bilen unik blant andre biler med lignende egenskaper.

Blokkeringsfrie bremser

Dette er én av sikkerhetsfunksjonene til Chery A5, og er et automatisk system som hjelper sjåføren med å kontrollere bilen under bremsing. Systemet tillater hjulene å holde på trekkraften fra veibanen, mens sjåføren fortsetter å bremse. Det forhindrer også at hjulene stopper å rotere, noe som kan føre til skrensing.

Elektronisk bremsekraftfordeler

Dette er bremseteknologi i bilen som hjelper med å variere mengden med kraft på hvert av kjøretøyets hjul. Dette avhenger av tilstanden på veien, last samt bilens hastighet, og bilen holdes under kontroll.

Elektronisk stabilitetskontroll

Denne teknologien gjør at Chery A5 har forbedret stabilitet. Dette oppnås ved at systemet oppdager tap av fremdrift. Når dette skjer, vil systemet automatisk aktivere bremsene og deretter styre kjøretøyet i den retningen som sjåføren ønsker. Systemet kan også redusere motoreffekten frem til kjøretøyet er under full kontroll igjen.
Bil deler kan kjøpes en www.BildelerEkspert.co.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.