Anmeldelse Caterham Aeroseven Concept

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Anmeldelse Caterham Aeroseven Concept

Caterham er et britisk bilmerke. De spesialiserer seg i produksjon av lette sportsbiler og ble stiftet i 1973. Selskapet har lenge vært i forkant når det kommer til produksjon av supermodeller og lette sportsbiler. Disse klassiske kjøretøyene har forskjellige utvalg av funksjoner, og kan tilpasses sjåførens behov. Det finnes også en liste over modeller som selskapet har gitt ut, og nylig har de introdusert konseptmodellen Caterham Aeroseven. Denne revolusjonerende supermodellen kommer med flere funksjoner enn biler som tidligere har vært produsert. Den leveres også med en økt effekt, og akselerasjonen er redusert til rett under 3,0 sekunder. Noen av funksjonene inkluderer:

Antispinnsystem

Denne teknologien er ny for luksusbilene fra Caterham. Den nye oppfinnelsen har gjort det mulig for selskapet å bryte grensene på bilmarkedet, og samtidig heve sine standarder. Den nye teknologien bidrar til å begrense at dekket sklir under akselerasjon på glatte overflater. At bilen sklir er en trussel mot bilens stabilitet, og dermed hjelper antispinn med å opprettholde stabiliteten.

Sekstrinns manuell girkasse

Bilen er utstyrt med en av verdens kraftigeste, EU6-kompatible motorer. Dermed kan bilen akselerere til utrolige hastigheter, og oppnår 100 km/t på mindre enn 4,0 sekunder. Den utrolige motoren er også en sugemotor, og gjør kjøreturen morsom og underholdende for sjåføren.

Grafisk display

Dette er et display som ligner på en PC, plassert foran i bilen. Systemet kommer med mange fordeler for sjåføren, og er en kilde til informasjon over bilens tilstand. Den nye Caterham Aeroseven utstyres med en slik skjerm. Skjermen forteller sjåføren om alt, inkludert motorhastighet. Den informerer også sjåføren om bremseinnstillinger, samt olje- og drivstoffnivå.

Artikkelen er levert av Autoreservedeler24.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.