Australia – Perfekt til bobilferie

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Australia – Det perfekte landet til bobilferie

Australia er favoritt landet til reisende i bobil, eventyrere og backpackere, et nesten perfekt land å feriere i bobil.

Australia har variert landskap og tilbyr noe som dekker alle behov: flotte strender, surfemuligheter, ørkener, historier om urfolk, fjell og innsjøer. Landet har moderne byer som Sydney, mange gruvebyer og naturparker, det er så mye å oppleve at man trenger et nesten helt liv for å gjøre det.

Australia - Det perfekte landet til bobilferie

Australia – Det perfekte landet til bobilferie

Det er tusen måter å reise rundt i landet med kenguruer, men ingen gir deg så mye frihet og mulighet for eventyr reise i bobil. Du kan bestemme deg og ombestemme deg for rute når som helst når du ferdes i bobil i Australia, men også av økonomiske og praktiske grunner bør du velge å reise med bobil i Australia.

Australienere velger også selv ofte å reise rundt i bobil (ofte campervan) når de skal utforske sitt eget hjemland. I følge enkelte kilder så har myndighetene lagt til rette for gratis campingområder rundt om i landet. Disse områdene har blant annet toaletter, vann, dusj og vaskemaskiner. Det er vanligvis akseptert å parkere gratis på offentlige steder som parker og strender. 

Bestill fly, hotell og leiebil med Expedia:

Hvis du ønsker å fordype deg i naturen, vil du bli glad for å vite at det store flertallet av de mange nasjonalparker har camping områder. Dette gjør at reisende til å nyte den fantastiske naturen i landet fra bobilen. Det skaper også en trygg plass hvor det er enklere å møte andre reisende.

Som om dette ikke var nok, motorveiene i landet er over all forventning, kanskje fortjener tittelen som en av de beste i hele verden. Dette forenkler bobilferien og gjør det mulig å utforske forskjellige områder av landet: fra den lyse Stillehavskysten, det røde sentrum, nordiske villmarken til den vakre sørvestkysten, ingenting er utilgjengelig i bobil.

Hvis du vil ha et godt utgangspunkt, er det beste alternativet storbyen Sidney. Som den mest berømte byen i Australia byr på den på gode restauranter, viktige landemerker som operahuset i Sydney og et urbant liv. Det er også hovedkvarteret til flere bobil utleiefirmaer. De fleste turister fra utlandet lander ved flyplassen i Sydney. Fra Sydney, kan du starte din reise til resten av landet.

Bestill bobil i Australia i god tid. Det er mange som reiser på boblferie til Australia. Husk på at det er høysesong rundt januar måned.