Hyra husbil Budapest Ungern

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hyra husbil Budapest Ungern

Husbiluthyrning i Budapest , Hyr Husbil i Ungern

Hyra Husbil Budapest. Hyra husbil i Ungern. Budapest, Ungerns huvudstad, är också landets största stad och centrum för landets kultur och handel. Ett besök här blir garanterat en upplevelse!

Hyra Husbil Ungern

Hyra Husbil Budapest

Sök och hitta billig hyra husbil och campervan i Budapest. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 170.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

 

Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Budapest ( Hungary ) sök det bästa priset.

Sök Husbilar i Buapest Hungary här!

Annonser:
Budapest Ferihegy Flygplats
Hyr husbil Budapest Ferihegy Flygplats – Budapest Ferihegy flygplats ligger 16 km öster sydost om Budapest i Ungern. Den går både bussar och tåg mellan flygplatsen och Budapest. Flygplatsen består av tre passagerarterminaler, en mindre terminal för privatflyg samt en fraktterminal. Ungerns nationella flygbolag, Malév, har sin hemmabas på terminalerna 2A och 2B. Det polsk-ungerska lågprisbolaget Wizzair har sin hemmabas på terminal 1.

Budapest: Sedan romartiden har Budapest haft badhus, vars vatten kommer från varma källor, och fortfarande är badhusen en av stadens mest besökta sevärdheter. Ungern är ett eldorado för den arkitekturintresserade, och då inte bara vad gäller fyrkantiga betonghus á lá Skärholmen eller Rosengård. Budapest har flest termalbad och spa bland världens alla huvudstäder vilket gör den till ett utmärkt val för en spa weekend utomlands. Budapest.com

Budapest Spa

Budapest Spa

Natur Ungern
Trots att Ungern är ett av Europas mest tättbebodda områden finns här många möjligheter till naturupplevelser i någon av landets mer än 300 skyddade naturområden och nationalparker.

Aggtelek
Droppstensgrottorna i Aggtelek, i nordöstra Ungern, har en given plats på Unescos världsarvslista. Ett unikt system av sammanlagt mer än 700 grottor vindlar sig tiotals kilometer under jord.

Budapestguiden.nu
Budapest info.se
Körkortsregler för husbil
Motorway.hu

Pass och Visum

För inresa i Ungern krävs ett giltigt svenskt pass och passet skall vara giltigt minst sex månader framåt i tiden.
Svenska medborgare får vistas i Ungern upp till 90 dagar utan visum.
Övriga EU-medborgare samt medborgare i vissa andra länder får också vistas i Ungern upp till 90 dagar utan visum.

Trafikregler i Ungern: Internationella regler gäller. Mobiltelefon får bara användas under körning om bilen har hands-free, barn under 12 år får inte sitta i framsätet och när det gäller alkohol är det nolltolerans – promillegränsen i Ungern är alltså 0,0!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.