Bästa Camping Kroatien App

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Camping Kroatien App Android och iPhone

Husbil Semester campingplatser Kroatien

Kroatien Camping Apps

Kroatiens campingförening (KUH) har skapat den första applikationen för campingplatser i landet. Appen finns för både Android och iPhone och innehåller cirka 210 campingplatser.

all-campsitesapp-camping-Kroatien-2Husbil Semester Kroatien apps 1

 

 

 

 

 

 

Samtidigt som appen erbjuder GPS koordinater till campingarna uppdateras det även med GPS-koordinater till sevärdheter runt om i Kroatien och annan reseinformation som kan vara värdefull för turisten.

Camping App Kroatien. KUH har satsat stort på appen och presenterar de 210 campingarna med bland annat bild, beskrivningar och kontaktuppgifter. Applikationen finns på tre språk, engelska, tyska och italienska och skaparna hoppas att det ska göra det möjligt att skaffa en enkel planering för de allra flesta när de är på husbil semester i landet.

Camping Kroatien Android Apps

Camping Kroatien iTunes App Store.

Bästa Camping Kroatien App

Ta dig fram enklare i Kroatien med en hyr husbil av bästa kvalitet. Kroatien sägs ha ett av Europas vackraste kustlandskap, fantastiska skärgården och kristallklara vattnet. Kroatien er medelhavets absoluta husbil semesterpärlor.

Vår unika sökfunktion hjälper dig hitta billigast hyra husbil i Kroatien. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Kroatien och hitta det billigaste set.

Sök Husbilar i Kroatien här! Billigt, smidigt och fördelaktigt.

Bestill fly, hotell og leiebil med Expedia:

Flyg lågpris till Kroatien och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka Italien. Husbilen ger den fantastiska friheten att själv kunna välja tid, rutt och övernattningsplats.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.