Bobilparkering Føresvik, Rogaland

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering Føresvik, Bokn

Bobilparkering Rogaland, Bokn kommune

Ved Samvirkelaget i Føresvik i Bokn kommue finnes det ei gjestehavn som også kan brukes som bobilparkering. Her i naturskjønne omgivelser har dere tilgang til vann, strøm, butikk og drivstoff.
Bobilparkering-gjestehavn-Føresvik
Adresse og GPS posisjon til bobilparkering i Føresvik:
Føresvikvegen 580
5561 Bokn, Norge
59.232625, 5.439326
Ta kontakt med samvirkelaget når dere trenger vann eller strøm. Det finnes ikke tømmemuligheter. Pris for strøm pr døgn er kr 50,-.
bobilparkering-Bokna
Om Bokn kommune og Føresvik
Føresvik er ei bygd og administrasjonssentrum for Bokn kommune i Rogaland. Stedet var anløpshavn for Flaggruten (nedlagt). Føresvik har butikk, post og gjestehavn med bunkringsmulighet.
SONY DSC
Bokn er en øy-kommune i Rogaland som består av tre bebodde øyer og 123 småøyer og holmer. Kommunen har Karmøy vest og nord for seg, Tysvær i nord, Finnøy og Rennesøy i øst, og Kvitsøy i sør. Høyeste punkt er Boknafjellet på 294 moh. Det er populært å kjøre opp til bommen ved fjellet og gå til topps på grusveien. Her får du utsikt milevis i alle retninger.
utsikt fjell blog1
Bokn har mange turstier, både merkede og umerkede. Flere steder er det også flott å gå turer i strandkanten. Kjører eller sykler du ut mot Loden hvor veien ender i sør ved Karmsundet vil du oppleve vakker  og frodig  natur med mange vann.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.