DK-CAMP Danmark. Rimelig bobil parkering og camping i Danmark

DK-CAMP – Tilbyr nå QuickStop for bobiler på 230 campingplasser

Bobilparkering og camping i Danmark

QuickStop parkering for bobiler i Danmark, 2020

DK-CAMPING GUIDE 2020 anses av mange campere som den ultimate guiden over danske campingplasser. Den er også godt utbredt i Norge. Camperne begynner så smått å røre på seg og tradisjonen tro er det på disse tidene at DK-CAMP starter distribusjonen av foreningens 266 siders store brosjyre, DK-CAMPING GUIDE 2020, som av mange campere blir betraktet som den ultimate guiden over danske campingplasser.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Camping_Guiden___forside.png

 

Her er alle DK-CAMPs medlemsplasser representert med informasjon om alt fra klassifisering til priser. Men, det unike med guiden er at plassene her har mulighet til å annonsere individuelt og via tekst, bilder og symboler presentere hver enkelt plass. Dette har hele 292 medlemsplasser valgt å gjøre. Her kan man lese om de enkelte plassers særpreg, hvilke temaer plassene har valgt å fokusere på og som noe helt nytt, har DK-CAMP bestemt seg for å gjengi Campingrådets kvalitetsvurderinger av de enkelte plasser. Campingrådets konsulenter, som besøker plassene hvert år, begynte i 2006 å lage kvalitetsvurderinger som supplement til det kjente klassifiseringssystem med stjerner. Systemet har gjennomgått visse justeringer siden starten og har nå funnet en form som både campingplassene og gjestene har tatt veldig godt i mot. Det betyr at man på et lite søylediagram med tre søyler kan lese ut hvordan en plass kvalitetsmessig ligger i forhold til andre plasser med samme klassifisering – for eksempel trestjerners campingplasser.
Kvalitetsvurderingen er selvsagt beskrevet i brosjyren samtidig som man kan lese om campingpass, temaer og DK-CAMPs undergrupper: Små plasser, City Camp. Undergruppene har selvfølgelig også gitt utsine egne brosjyrer i tillegg til å være med i den landsomfattende.

Bobil Ferie, Pintrip Danmark
FacebookTwitterMer…
Pintrip.eu stopovers Danmark
Rimelig og Gratis bobil parkering og camping i Danmark. Guiden er på 228 sider og koster 30 Euro ( 299.00 DKK )og bestilles i Pintrips nettbutikk.

Frie campingplasser i Danmark

 
Annonse:

  2 kommentarer til “DK-CAMP Danmark. Rimelig bobil parkering og camping i Danmark

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.