Bobilutleie Las Vegas, Nevada USA

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilutleie Las Vegas – leie bobil Las Vegas, Nevada, USA

Bobilutleie Las Vegas, Nevada, USA. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Las Vegas.

Leie Bobil USA – Vi finner billigste og beste bobil hos de største og beste utleiere av bobiler.

Bobilutleie Las Vegas. Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden!

 Bobilutleie Las Vegas

Bobilutleie Las Vegas

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Las Vegas. Finn bobil i Las Vegas, USA:

Las Vegas flyplass er kjent som McCarran International Airport (LAS) og er den primære kommersielle flyplassen for Las Vegas samt Clark County i Nevada. Flyplassen ligger ca 8 kilometer fra sentrum av Las Vegas. Det er to terminaler, som er forbundet med en gratis skyttelbuss. Terminal 1 er for innenlands flyreiser, Terminal 2 for internasjonale flyreiser. Flyplassen er romslig og praktisk arrangert.Bobilutleie Las Vegas
Om Las Vegas, Nevada, USA
Las Vegas er en by i Clark County i delstaten Nevada, USA. Byen er et av USAs største handels- og turistsenter, spesielt kjent for dets utallige kasinoer og for sine mange bryllupskapeller. Hver dag gifter 150 mennesker seg i Las Vegas. Byen har også langt flere skilsmisse-domstoler enn de fleste andre amerikanske byer.
Las Vegas er den største byen i delstaten Nevada. Las Vegas er også kjent for den berømte TV-serien CSI og en annen TV-serie med samme navn som byen. Leie Bobil USA
Like syd for bygrensen ligger Las Vegas Strip, kjent for sine mange kopi-bygninger, som en mindre modell av Eiffeltårnet, Empire State Building, Chrysler Building, en Pyramide samt mange flere. Hotellet The Venetian er anlagt etter inspirasjon fra den italienske byen Venezia.
Byen er også sete for University of Nevada. I nærheten av byen ligger også vannreservoarene Hooverdammen og Lake Mead, som ble demmet opp i løpet av 1930-tallet. Byen har flere store militæranlegg som f.eks. ble Nellis Air Force Range and Nuclear Testing Site etablert her under den annen verdenskrig. Opprinnelig ble den byen som i dag er kjent som Las Vegas, bosatt av en gruppe mormonere i 1855 (Wikipedia)
Nevada er en delstat i USA som ligger sørvest i landet. Den grenser til Oregon og Idaho i nord, Utah i øst, Arizona i sørøst og til California i sør og vest.
Nevada er blant annet kjent for Las Vegas og Area 51. Den har fått kallenavnet «Silver State» etter de rike mineralforekomstene, først og fremst av sølv, som ble oppdaget på 1800-tallet.
Nevada ligger øst for fjellkjeden Sierra Nevada som staten også har fått sitt navn etter. Landskapet består til store deler av ørken og fjell og er tynt befolket.
Noen severdigheter i Las Vegas:
Fremont Street Experience
Wynn Las Vegas
Red Rock Canyon National Conservation Area.
Mob Museum
Mer informasjon:

 

Byer i Nevada

Carson City, Las Vegas, North Las Vegas, Reno (Nevada)leie bobil Las Vegas
 
 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.