Bordatlas Reisemobil 2020

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bordatlas 2020 er i salg

Reisemobil Bordatlas

Bordatlas 2020 er salg. Oversikt over bobilparkeringer og bobilplasser i Tyskland og Europa. Bordatlas inneholder mer enn 6400 bobilparkeringer. Bordatlas er obligatorisk for alle som skal på bobilferie i Europa.

Reisemobil Bordatlas er mer omfattende enn noen gang, over 6200 bobilparkeringer og kuponger for 700 EUR fordelt over 3 bind.

Bordatlas 2016

Bordatlas 2020

BORDATLAS teamet har fått hjelp av mange korrespondenter og hjelpere til å kvalitetssikre den omfattende databasen med bobilparkeringer i hele Europa. Bøkene er oversiktelig og enkel å bruke, selv om tysk kunnskaper gjerne er begrenset, så skjønner man allikevel det aller meste. Bøkene har all viktig informasjon om alle bobilparkeringene som for eksempel GPS posisjoner, tømmesmuligheter, avfallshåndtering, priser etc.
Nytt av i år er at det følger med rabattkuponger til overnattinger og aktiviteter til en verdi av nesten 7000 norske kroner! Ved kjøp av Bordatlas vil du også tilgang til en online database med alle bobilparkeringene.
Kjøp bordatlas hos Adlibris til kr 291.
Stellplatz, Stellplatzführer, Startseite, Reiseführer, Geschenkideen, Camper-Alltag, Camping-Unternehmer, bobilparkeringer
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.