Magetrøbbel på bobilferie?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Magetrøbbel på bobilferie? Her kan du få hjelp!

Det er en kjent sak at magen ikke alltid spiller på lag når vi er på bobilferie. Midsona Norge AS har lansert Frukt & Fiber hjelper til med å holde magen i gang.

Frukt & Fiber fra Ortis inneholder naturlige ingredienser som rabarbra, fiken og tamarind. Kosttilskuddet kan bidra til å holde magen i gang på en skånsom måte, enten det er på ferie eller i andre situasjoner som kan gi treg mage.

Magetrøbbel på bobilferie? Her kan du få hjelp!

Magetrøbbel på bobilferie? Her kan du få hjelp!

Får du i deg nok fiber?

Helsedirektoratets rapport om utviklingen av norsk kosthold fra 2017 viser at vi spiser mindre fiber enn anbefalt. Kostens innhold av kostfiber har økt fra 24 til 28 gram per person per dag siden år 2000, og i 2016 tilsvarer innholdet 2,4 gram kostfiber per MJ. Dette er lavere enn anbe­falt nivå på 3 gram per MJ, som tilsvarer 25–35. gram kostfiber per dag.

Rabarbra & tamarind

Rabarbra og tamarind er gode kilder til fiber, med henholdsvis 3,8 og 5,1 gram fiber. Frukt & Fiber anbefales ved lettere forstoppelse eller treg mage, luft i magen, for å unngå hard avføring, og på reise, sykehus eller andre situasjoner som kan gi utslag i treg mage. Frukt & Fiber finnes både som tabletter og tyggeterninger.

Veil. pris: Tabletter 198,- og tyggeterninger 225,-. Selges i helsekost, apotek og Vita.

VITA.NO
1-3 dagers levering | Fri frakt over kr 599 | Alltid autoriserte varer

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.