Offensiv bobil- og caravankjede

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Offensiv bobil- og caravankjede

Skorpen og Myren Bil AS i Ålesund er overtatt av Caravansenter Holding AS, og blir dermed den nyeste av foreløpig syv avdelinger i en bred nordisk satsing innen det voksende bobil- og caravanmarkedet.

Driften fortsetter inntil videre med eksisterende markedsnavn, og det planlegges økte investeringer i både personell og anlegg.

Daglig leder Roar Nerland, Skorpen og Myren Bil AS.

Daglig leder Roar Nerland, Skorpen og Myren Bil AS.

– Skorpen og Myren Bil blir en viktig forhandler for oss i et stort regionalt bobil- og caravanmarked, og vi gleder oss over å ha fått flere dyktige medarbeidere med på laget. Med overtakelsen i Ålesund har vi enda et godt servicepunkt å tilby våre kunder i Norge, sier konsernsjef Bengt Heggertveit i Caravansenter Holding i en kommentar.

Daglig leder Roar Nerland i Skorpen og Myren Bil er også godt fornøyd:

– Med salget til Caravansenter Holding får vi bli med på en spennende reise sammen med noen av bransjens mest erfarne og profesjonelle aktører, fastslår han.

Caravansenter Holding eier Sørlandets Caravansenter og Bobilnord-selskapene, og eies med 2/3 av Adolfsen Group og 1/3 av tidligere eiere av Sørlandets Caravansenter.

Etter oppkjøpet av Skorpen og Myren Bil består kjeden av syv avdelinger – tre i Nord-Norge (Fauske, Bjerkvik og Nordkjosbotn) og fire i Sør-Norge (Ålgård, Grimstad, Jessheim og Ålesund). Det er planlagt ytterligere vekst de nærmeste årene, primært i Norge. 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.