Bompenger Bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bompenger bobil – Redusert pris for tunge bobiler.

Bompenger bobil. Prisen for tunge bobiler i landets bompengeanlegg er fra 04. april 2016 redusert til samme pris som lette bobiler og andre personbiler.

Bompenger bobil. Prisen for tunge bobiler i landets bompengeanlegg er fra 04. april 2016 redusert til samme pris som lette bobiler og andre personbiler.

Bompenger bobil. Prisen for tunge bobiler i landets bompengeanlegg er fra 04. april 2016 redusert til samme pris som lette bobiler og andre personbiler.

Den nye ordningen tredde i kraft fra og med mandag 4. april 2016 og gjelder alle biler over 3500 kg som er registrert i kjøretøygruppe M1.

Kjøretøygruppe M1 inkluderer biler for persontransport med maks åtte sitteplasser i tillegg til førersetet. De fleste bobiler, campingbiler og andre større personbiler er inkludert i denne kjøretøygruppen.

For at biler over 3500 kg i gruppe M1 skal få samme takst som biler under 3500 kg, stilles det krav om elektronisk brikke med gyldig avtale. For å tegne avtale og skaffe seg brikke, se mer informasjon her.

Norske biler med AutoPASS-brikke

Bilister med norsk biler som har AutoPASS-brikke med gyldig avtale, trenger ikke å gjøre noe. AutoPASS-systemet endrer alle eksisterende avtaler, slik at biler over 3500 kg som tilhører kjøretøygruppe M1 automatisk får lettbil-takst når de passerer gjennom bomstasjoner fra og med 4. april i år.

Utenlandsk bobiler med AutoPASS-brikke

De som har utenlandskregistrerte biler over 3500 kg i kjøretøygruppe M1, og som allerede har AutoPASS-brikke med gyldig avtale, må kontakte bompengeselskapet sitt for å få endret avtalen, slik at de får lettbil-takst. I tillegg må de fremlegge dokumentasjon på at bilen tilhører kjøretøygruppe M1.

Har andre typer EasyGo-brikker

De med biler over 3500 kg i kjøretøygruppe M1, som bruker andre typer EasyGo-brikker enn AutoPASS, må ta kontakt med sin brikkeutsteder for å få endret avtalen, slik at de får lettbil-takst ved bompasseringer i Norge. Oversikt over brikkeutstedere som tilbyr EasyGo- brikker godkjent i Norge

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.