​Hent pakker før bobilferie!

​Hent pakker før du reiser på bobilferie.

Altfor mange drar på bobilferie uten å hente pakkene de har bestilt. Nå i sommerferien hoper pakkene seg opp på Post i Butikk og postkontorer, og når du kommer hjem kan pakken ha reist.

​Hent pakker før bobilferie

​Hent pakker før bobilferie. Kundebehandler Bettina Ross Gundelach ved OBS Mega på Tøyen i Oslo er blant dem som håndterer mange pakker i sommervarmen. FOTO: Nils Midtbøen/Posten Norge

Nordmenn handler på nett som aldri før og hvert år distribuerer Posten rundt 40 millioner pakker. Iveren etter å hente pakkene varierer, og nå i sommer kan det se ut som om folk heller prioriterer rolige dager og ferie.

-Vi får tilbakemelding fra både Post i Butikk og postkontor om at pakkene blir liggende lenger enn vanlig. Det skaper riktignok plassproblemer for Post i Butikk, men også merarbeid for kunden. For dersom du ikke henter pakken innen fristen, blir den automatisk returnert til avsender, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Posten har en egen sporings-app som kan hjelpe sommerslappe nettshoppere med å huske pakkene. Du kan spore pakken underveis og dersom du har registrert deg, vil du automatisk få et varsel når du er fysisk i nærheten av postkontoret eller Post i Butikk der pakken ligger. I app’en kan du også videresende hentemeldingen til en annen som kan hente pakken dersom du har reist på ferie.

-App’en gir mange muligheter, men til syvende og sist må du komme deg på postkontoret eller Post i Butikk og hente pakken. Eller du kan bestille hjemlevering, dersom sommerfølelsen har satt seg såpass at du foretrekker å få pakken på døren, sier Eckhoff.

Annonse:



Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.