Halvintegrert bobil, Adria Coral Supreme

Halvintegrert bobil, Adria Coral Supreme

Halvintegrert bobil, Adria Coral Supreme med tidsriktig interiør design, komfortabelt soverom, flexi baderom med separat dusjkabinett.

Halvintegrert bobil Adria Coral Supreme Exterior

Halvintegrert bobil Adria Coral Supreme Exterior

Tidsriktig interiør design i Forest, med valg av opptil seks tekstiler. Velg mellom farge på førerhuset i klassisk hvit, silver Alu metallic eller Metallic jerngrå.

Coral Supreme

Coral Supreme

Tilgjengelig i en serie lengder fra 6,99m til 7,4m med flere ulike planløsninger og sovemulighet for opp til 4 personer.

Coral Supreme InteriorAlle Coral Supreme byr på en komfortabel dinett med justerbart bord, under det nye sky-roof. Det er et nytt femte godkjent sete i dette ‘loftsstil’ interiøret og Isofix som tilvalg. Dobble gulv i sittegruppen og på baderommet for effektiv varme og lagring.

Coral Supreme 690SC Soverom

Coral Supreme 690SC Soverom

Komfortable bakre soverom med sengebunn, justerbare senger og optimalisert lagring.Flexi baderom med servant, toalett og separat dusjkabinett. På enkelte modeller muliggjør en ekstra romdeler å lage en en-suite. Det nye CleVer kjøkkenet er V-formet med 150l kjøleskap og innebygd ovn.

Coral 690SC Dusjkabinett

Coral 690SC Dusjkabinett

Alde undergulvs varmtvannsbasert varme innkludert spillvannstank og oppvarmet garasje. Som tilvalg Alde Smart Control gjør det mulig å kontrollere varmen ved å bruke mobiltelefonen din. Som tilvalg Alde varmeveksler. Ny media vegg og kontrollsystem med docingstasjon og integrert TV pre-installasjon. Koselig, one-touch spotlights og LED lyssystem.

Coral Supreme 690SC Kjøkken

Coral Supreme 690SC Kjøkken

Annonse:Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.