Bobil i Australia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil i Australia, reiseguide

Ved planlegging av bobilferie i Australia er reisehåndbok ett godt redskap.

Reisehåndboka inneholder fakta om å reise til og i Australia, tar for seg landets dyreliv, språk, historie, bademuligheter, uteliv, overnatting og severdigheter. Les mer om boka hos Tanum.

Bobil i Australia

Bobil i Australia

Noen populære reisemål i Australia:

  • Operahuset i SydneyOperahuset i Sydney ligger i Sydney, New South Wales i Australia, og er en av de mest særpregede og berømte bygninger fra 1900-tallet, og et av de mest berømte arenaer for kunstnerlige oppførelser i verden.
  • Great Barrier Reef er verdens største korallrev. Revet ligger i Korallhavet utenfor nordkysten av Queensland i Australia.
  • Bondi Beach er en populær strand utenfor Sydney, Australia. Navnet er også bydelen som omkranser stranden. Bondi Beach ligger 7 kilometer øst for Sydney sentrum.
  • Sydney Harbour Bridge er et av Australias mest kjente landmerker. Broen ble påbegynt i 1923 og sto ferdig 19. januar 1932
  • Melbourne Cricket Ground er et cricketstadion i Melbourne i Victoria som brukes av Australian Football League. Stadionet har en publikumskapasitet på 100 000.
  • Kakadu nasjonalpark, er en nasjonalpark i Nordterritoriet i Australia på 20 000 kvadratkilometer, og er oppskrevet i UNESCOs verdensarvliste for både naturarv og kulturell arv
  • Eureka Tower er en 297,3 meter høy skyskraper i Melbourne Australia. Byggingen startet august 2002, og eksternt var det ferdig 1. juni 2006.
  • Blue Mountains er et fjellområde i den australske delstaten New South Wales. Området begynner omkring 48 km. vest for Sydney.

Leie bobil i Australia?

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.